Hjertestarter

Hjertestartere

FR3-in-case-smallsizeVi takker alle som responderte på vår forrige mail ang hjertestartere og bidro til klargjøring på status, slik at vi har dette klart når dette skal rapporteres inn til myndighetene. I forbindelse med etaleringen av et hjertestarterregister ser det ut til at det blir et påbud i 2016. For dere som ikke har anskaffet hjertestartere enda har vi inngått et samarbeid med Laerdal som benytter seg av Philips sine produkter.

Vi minner om at 2 av 3 som dør på jobb, dør av hjertestans. Blir du rammet, har du i snitt ca. 7% sjanse for å overleve. Har dere en hjertestarter og riktig kunnskap, kan så mange som 70% overleve en hjertestans.

Dette forutsetter at riktig produkt og riktig kursing er valgt.

Ta kontakt på tlf 800 61 700 for en prat rundt dette.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *