En optimal strømavtale – vårt mål

Ny strømavtale – LOS Smartkraft

Som innkjøpsforvalter har Spartacus arbeidet med å skaffe bedrifter de aller beste strømavtalene helt siden 2004. Våre medlemmer har disse årene hatt en betydelig besparelse i forhold til vanlige avtaler i markedet. Vi arbeider kontinuerlig for å nå våre målsetninger – din strøm til lavest mulig pris og til best mulige vilkår. 

Prisene i strømmarkedet varierer fra dag til dag og time til time, og det siste året har strømprisene holdt seg historisk lave. De store aktørene i markedet priser nå sine produkter slik at det er vanskelig å oppnå en garantert besparelse.

 

Ny strømavtale – LOS Smartkraft
Vi har valgt en ny strømavtale gjennom vår samarbeidspartner DinVenn. Formålet med avtalen er å sikre en gunstigst mulig strømpris gjennom hele året, og å oppnå en best mulig pris i forhold til spotprisen. Strøm er et produkt som best ivaretas av en leverandør med profesjonelle porteføljeforvaltere, hvor det også er i deres interesse at prisen til kunden blir lavest mulig. LOS Smartkraft-avtalen har gjennom de siste 6 år gitt bedriftene over 5 øre pr. kWh i snittbesparelse i forhold til spotprisen! Avtalen innebærer heller ingen binding.

Skal vi ta en titt på dette sammen?

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *