Nyt godt av rabatter hos Britannia Hotel

Vi har inngått en meget prisgunstig avtale med Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell

Britannia Hotel er Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell, og ligger meget sentralt plassert midt i Trondheim sentrum. Dette innholdsrike hotellet i Trondheim kan by på 247 ulike hotellrom, hvorav 31 nydelige suiter og forskjellige kunstnerrom.

 

Klikk her for fotogalleri

 

Spartacusmedlemmer har følgende priser:

Enkeltrom         Kr 1195 ,- pr natt

Dobbeltrom      Kr 1445,- pr natt

Britannia Spa & Velvære åpnet i 2009 for å gi gjestene et ekstra tilbud og gode opplevelser. Det tilbyr blant annet delikate behandlingsrom med dusj og kurbad, en badstue- og relaxavdeling med spennende og varierte opplevelsesrom, et velværebasseng og et mineralbasseng med dødehavsmineraler. Et trimrom med moderne treningsapparater står også til fri disposisjon i spa- og velværeavdelingen. Som gjest har du fri inngang til Spa & Velværesenteret.  Klikk her for å se video fra Spa & velværesenteret

 

Kurs og konferanse

Britannia Hotel har hele 14 møterom tilgjengelig og en kapasitet fra 1-400 personer. Alle møtelokaler har AV-utstyr. De har et av de større “mingle”-arealene i Trondheim, over 1000kvm som kan brukes til f.eks. utstilling ved messer o.l.

Eget kurs-og konferansesenter med kursverter og Thomas Berg som konferansesjef.

 

Inkluderer: Leie av plenumsal, Kaffe/te/vann, lunsjbuffet, frukt e.l. i en av pausene, penn og papir, fri internett og AV-utstyr

 

Som medlem i Spartacus Forvaltning  har du en avtalepris på dagpakker på Kr 545,-

Book din konferanse/kurs på 73 800 811 eller Konferanse@britannia.no og henvis til Spartacus-avtalen.

 

Jonathans Mat & Vinkjeller

I kjelleren på Britannia Hotel finner du Jonathans Mat & Vinkjeller, restauranten er en av de mest populære restaurantene i Trondheim. Restaurantens signaturrett, “Jonathan’s Kjellerbiff” må oppleves.

Klikk her for å bestille bord

Hjørnet Bar & Brasserie er et daglig møtested for forretningsfolk i distriktet, men også et populært treffsted for både hotellets gjester og byens befolkning. Britannia Hotels egen “drop in”-café tilbyr en variert lunsj og lettere à la carte-meny inspirert av det internasjonale kjøkken med lokal forankring. Hjørnet Bar & Brasserie har også et bredt utvalg av kaker og smørbrød.

Hvordan komme seg til Britannia:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *